Hukuk Fakültesi Öğrencileri Çapraz Sorgu Yarışması 2017-II

Hukuk Fakültesi Öğrencileri Çapraz Sorgu Yarışması 2017-II

14-15 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek üniversite veya sınıf ayrımı olmaksızın, 4 kişilik takımlar ile, tüm hukuk fakültesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen çapraz sorgu yarışmasında, Av. Berra Besler başkanlığındaki jüride Prof. Dr. Feridun Yenisey, Doç. Dr. Neylan Ziyalar, Yrd. Doç. Dr. Sinan Altunç, Av. Alim Mert ve Av. Ayşe Özge Atalay yer almıştır.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen toplu eğitimlerde Prof. Dr. Feridun Yenisey, Doç. Dr. Neylan Ziyalar, Av. Naim Karakaya, Av. Erich Vieth, Sheldon Light, Av. Berra Besler ve Profesör Tom Read tarafından dersler verilmiştir.

Yarışma sonunda;

En iyi birinci takım ödülünü Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin takımı,

En iyi ikinci takım ödülünü TOBB Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin takımı,

En iyi çapraz sorgu ödülünü Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Emre Dinç,

En iyi anlattırıcı soru ödülünü Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Merve Turgut,

En iyi iletişim becerisi ödülünü Bilgi Üniversitesi öğrencisi Tuğçe Şengezer almıştır.

Bu içerik 01/02/2018 tarihinde güncellenmiştir.