Bahçeşehir Üniversitesi PR Workshop dersi öğrencileri, bu dönem ajans simülasyonu kapsamında İBB Çocuk ve Yanındayız Derneği için yaratıcı ve stratejik iletişim projeleri geliştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Geysi yürütücülüğünde gerçekleşen bu özel ders kapsamında öğrenciler, gerçek bir ajans deneyimi yaşayarak profesyonel dünyaya adım attılar.
Bugün gerçekleşen sunumlarda, İBB Çocuk Birimi’nden Gizem Kaya öğrencilerin projelerini dinleyerek geri bildirimlerde bulundu. Geleceğin iletişimcileri, stratejik halkla ilişkiler planları, yaratıcı kampanyalar ve toplumsal fayda odaklı projeler geliştirerek harika bir performans sergiledi.
Gerçek müşteri deneyimi yaşayarak iletişim sektörüne hazırlanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz! BAU olarak, öğrencilerimizi sektöre en iyi şekilde hazırlamak ve topluma değer katan projeler üretmelerine destek olmak için çalışmaya devam edeceğiz.