Yegam - Females Legends Of Science Projesi Lansmanı

Yer: BCONF

Saat: 09:30

Females Legends Of Science Projesinin amacı STEM alanlarında kızlara rol modeller sunmak; STEM alanlarında çalışanların cinsiyetine ilişkin önyargıları kırmaktır.

Proje Koordinatörü Dr.Öğretim Üyesi Ayşin Kaplan Sayı, "Hoş Geldiniz Konuşması" ile lansmanı başlatacak. BAU Rektörü Prof.Dr.Şirin Karadeniz, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar ve İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı açılış konuşmalarını gerçekleştirecek. Etkinliğin devamında Proje Koordinatörü Dr.Öğretim Üyesi Ayşin Kaplan Sayı proje tanıtımını yapacak.

Diğer konuşmacılar şu şekilde sıralanıyor: Ortak Kurum Proje Temsilcisi Sibel Saygın, BAU Uzaktan Eğitim Direktörü Dr.Öğretim Üyesi Ergün Akgün, CERN Araştırmacısı Prof.Dr.Gülsen Önengut, BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Yavuz Samur, Koç Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Elif Nur Fırat Karalar, Beşiktaş Ram Müdürü Mehmet Hilmi Eren, BAUSEM Merkezi Direktörü Mehmet Sencer Çorlu, BAY Atlantic University Rektörü Sinem Vatanarttıran, Acıbadem Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğretim Üyesi Perinur Bozaykut Eker, BAU Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Canan Acar, Sektör Temsilcisi Arzu Satır.