Mimarlık ve Tasarım Kulübü /MİTAS

Bahçeşehir Üniversitesi MİTAS (Mimarlık ve Tasarım) Kulübü, 08 Nisan 2015 Çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonu'nda 17.30-19.30 saatleri arasında "Tasarım Dünyasında Saklı Kalanlar-1" isimli bir etkinlik düzenledi. Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi hocalarından Derin ÖZKEN; Naif Tasarım Ofisi'nden de Efecan GÜRBÜZ, Onur BESEN, Alper KARAGÖZ, Doğukan Ulaş ÖNCEL ve Bilgehan EKİZ 'in konuşmacı olduğu konferansta, tasarımların insanların gündelik hayatına girişi, bunu kabullenişi, iş hayatında markalaşmanın yolları, yalnızca tasarımcıların yaşadıkları tecrübelerinde sınırlı kalan, tasarım dünyasının saklı kalanlarının yeni nesil tasarımcı adaylara aktarılması sağlanırken; iş hayatına atılmak için nasıl ofis seçimi yapılması gerektiği, tasarım gücünü geliştirmek için yapılabilecekler gibi bir çok konu da konferansta konuşulan konu başlıklarıydı. Öğrencilerin merak ettiklerini dilediğince sorabildiği samimi ve interaktif bir sohbet ortamı oluşan konferans, oldukça verimli geçti.