Yrd. Doç. Dr. Mehmet Berke Gür Berkeley Center for Entrepreneurship&Technology’e Katıldı

BAU Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç.Dr. Mehmet Berke Gür, ikili işbirlikleri yapmak, bilimsel çalışmaları geliştirmek için University of California’da Berkeley Center for Entrepreneurship&Technology’de “Girişimcilik ve İnovasyon” adlı etkinliğe katıldı

Değişik ülkelerden (ABD, Fransa, Çin, Şili, İsveç, Ürdün, Meksika, vb.) 40’a  yakın katılımcının bulunduğu toplantı  Berkeley'in Accelerator'unda gerçekleştirildi.  Toplantıdaki konuşmacıların tümü kurumlarında Entrepreneurship, Innovation ve Startup'lar konusunda neler yaptıklarından bahsetti ve üniversitelerinin ve bağımsız Incubator/Accelerator kurumlarının uygulamaları, müfredatları, tecrübeleri, başarıları ve başarısızlıkları, maddi kaynaklar ve istatistiki bilgilerini paylaştı.

Prof. Dr. Mehmet Berke Gür “Girişimcilik ve İnovasyon”