Mobilya Tasarım Yarışması Gerçekleşti

Bahçeşehir Üniversitesi  İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 3. sınıf INT3003 Mobilya Tarihi ve Tasarımı (Furniture History and Design) dersi kapsamında gerçekleştirilen "Tasarım Stüdyosu Oturma Elemanı Tasarımı Yarışması" 9 Ocak 2015 Cuma günü PENTA Yayıncılık sponsorluğunda gerçekleşti.

2014-2015 Güz Dönemi ders programının son 8 haftasını kapsayan yarışma projesi, sponsor firma yetkililerinin de yer aldığı jüri değerlendirmesiyle sonuçlanırken  tasarımlarıyla Aslı Özcan 1., Tuğba Pekayla 2. ve Çağla Gizem Demirşen 3. lük ödüllerine layık görüldü. Önümüzdeki aylarda 1. lik ödülüne layık görülen "Viustool" isimli tasarım sponsor firma tarafından 100 adet üretilerek fakültemize hediye edilecek, öğrencilerimizin kullanımına sunulacaktır.

Yarışma jürisinden fotoğrafları görmek için lütfen tıklayınız.