BAU RIDERS / MOTOSİKLET KULÜBÜ

BAU RIDERS İKİ TEKERİ SEVENLERİ BİRARAYA GETİRDİ...

Kulüplerin tanıtım haftasında en renkli tanıtımlardan bir tanesi Bahçeşehir Üniversitesi’nin yeni kulüplerinden BAU Riders’ın düzenlediği organizasyondu. BAU Radyo, Harley Davidson ve Moto Etkinlik platformu ile ortak gerçekleştirilen organizasyon; iki gün boyunca motosiklet deneyimini hiç yaşamamış da bir cruiser motosiklete hiç binmemiş olan yaklaşık iki yüz elli Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisine Harley Davidson bir motosikleti JumpStart platformunda sürme imkânı vererek çok renkli sahnelere ev sahipliği yaptı.

Misyon olarak güvenli sürüşü ve motosiklet farkındalığını yaymak ve bilinçlendirmeyi arttırmayı belirlemiş olan BAU Riders; önümüzdeki dönemde güvenli sürüş alanında profesyonel kurumlar ile iş birliği yaparak teorik ve pratik eğitimler konusunda üyelerine ve tüm BAU ailesine güvenli sürüş eğitimleri sağlamayı planlıyor.