SosyalBen

SosyalBen;
  • 15 kişi başladıkları yolda su an Bahçeşehir Üniversitesi’nde 50 gönüllü öğrenci ile devam etmektedir.
  • Yılda 2 saha projesi yaparken şuan her yıl 4 saha projesi ile 1000 çocuğu SosyalBen atölyeleri ile sosyalleştirmektedir.
  • 8 atölye ile başladıkları saha çalışmalarında 14 atölye ile programlarına devam etmektedir.
  • 15 farklı devlet ve vakıf ünıversitesinde SosyalBen şubesi ve gönüllü ekipler oluşturulmuştur.
  • Saha çalışmaları tek etkinlikleri iken şimdi sadece yaptıkları çalışmaların bir kısmı oldu; 45.yıl 45 kütüphane, akran eğitimi, reklam filmi, 23 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinde çocukların İstanbul’a gelişi, 21 Mayıs Sosyal Sorumluluk Konferansı, Şemsiye projesi yaptıkları etkinlikler arasına girdi.
  • 45.yıl 45 kütüphane projeleri kapsamında 20.00 kitap toplandı ve 12 kütüphane açılışı gerçekleştirildi.
  • Donem içinde 13 televizyon ve tiyatro sanatçısı, 20 işadamı /işkadını, 6 sivil toplum kuruluşu ile projelerini yürüttüler ve desteklerini aldılar.
  • Twitter'da 100 ile başlayan takipçi sayıları, 1132ye ulaştı.
  • Donem içinde yaptıkları saha çalışmaları ve projeler ile 14 yerel ve ulusal gazetede yer aldılar
  • 2 TV programı ve 1 yarışma ile ekranlarda yaptıklarını anlatarak daha çok kişiye ulaştılar.
  • Yaptıkları projeler sayesinde üniversitelerden, belediyelerden ve okullardan 3 sertifika ve 9 ödül aldılar.