English Central Kazananı Ipad’ini Aldı!

Bahçeşehir Üniversitesi Hazırlık Okulu'nun düzenlediği yarışmada English Central'ı en çok kullanarak en fazla puanı toplayan ve birinci olan Berk Çetinsaya, bugun ödülünü aldı. “Mini Ipad” kazanan Berke ödülünü sınıf Hocası Randy Rembrandt takdim etti. Berk'i ilk kutlayanlar Bahçeşehir Üniversitesi Hazırlık Okulu Direktörü Mehmet Atasagun, English Central Eğitim Direktörü David Deubelbeiss ve English Central Türkiye Direktörü Kağan Cihangiroğlu oldu. Ödülünü aldıktan sonra duygularını ifade eden Berk çok mutlu olduğunu belirterek, English Central sayesinde hem telaffuzunu ilerlettiğini hem de kelime hazinesini geliştirdiğini kaydetti. Çok çalışarak bu ödülü hak ettiğini sözlerine ekleyen Berk arkadaşlarını da English Central'ı daha aktif kullanmaya davet etti.