2023-2024 BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ SONUÇ DUYURUSU

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE KURUMLARARASI VE KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT İŞLEMLERİ VE GEREKLİ BELGELER DUYURUSU

  1. Sonuçlara takip linkinden pincode ve TC kimlik numarası girişiyle ulaşabilirsiniz. Takip Linki: https://umis.bau.edu.tr/transfer/login
  2. Üniversitemiz öğrencileri kendi öğrenci sistemleri üzerinden sonuçları görebileceklerdir.
  3. Kabul alan tüm öğrencilerin kesin kayıt işlemleri, 25-26 Ocak 2024 tarihleri arasında Beşiktaş Güney Kampus Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında (YÜZ YÜZE) alınacaktır.
  4. Kayıt için gelecek öğrencilerin Üniversitelerine ait belgelerinin orijinal (ıslak imza mühür ya da e-imzalı) olması gerekmektedir. Türkçe ve İngilizce dilinden farklı bir dile ait dokümanlarınızın çevirisi ile (Türkçe veya İngilizce) beraber gelinmelidir.
  5. Kayıt için gelecek öğrenciler önce Mali İşler Daire Başkanlığı’ndan ödeme onayı almalıdırlar. Ödeme onayı bulunanların kesin kayıt işlemleri yapılabilecektir.

Kabul alıp kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler kesin kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle ödemelerini 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 11:00’e kadar yapmış olmalıdır.  

ÖDEME YÖNTEMLERİ  

KREDİ KARTI İLE ÖDEME: Limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli taksit özelliğine sahip anlaşmalı olduğumuz bankaların kredi kartlarıyla Beşiktaş Kampüsünde ya da https://umis.bau.edu.tr/epayment/login internet adresinden E-Ödeme sayfasına gidilerek kredi kartı ile peşin veya taksitli ödeyebilirsiniz.  

Kredi Kartı ile taksitli ödeme yapılabilen kartlar: Vakıfbank, İş Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası kredi kartları veya diğer bankaların Bonus, Maximum, Axess ve World özelliğine sahip kredi kartları 

DENİZBANK ile: Herhangi bir Denizbank şubesine öğrencinin T. C. Kimlik Numaranızı ibraz ederek peşin, eğitim kredisi kullanarak ödenebilir.   

Açıklama: Türkiye genelindeki tüm DENİZBANK Şubelerinde işlem yapabilirsiniz. Banka ile ödeyeceklerin kayda gelmeden önce en yakın DENİZBANK Şubesinde tamamlanması bekleme süresini azaltacağından yararlı olacaktır. Başka bir bankadan peşin ücreti EFT yoluyla ödemek isterseniz, gönderinin yapılacağı bankaya:                         

   Alıcı Adı: Bahçeşehir Üniversitesi  

   Alıcı Banka: Denizbank  

  Alıcı Şube: Surdışı Ticari Merkez Şubesi (4510) 

  Açıklama: Öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ile Adı ve Soyadı 

bilgilerini içeren talimat vermeniz gerekmektedir. Başka bankadan taksitle ücret havalesi kabul edilmemektedir. Ödemenizi yaptıktan sonra alacağınız makbuzu veya banka dekontunu da belgelerinize ekleyerek Güney Kampüsü’nde (Beşiktaş) yer alan Öğrenci İşleri bürosunda kesin kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.  

Ödeme Bilgileri İle İlgili Detaylı Bilgi ve İletişim için;  

  • Tel: 444 28 64 

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler (KURUMLARARASI (YURTİÇİNDEN) BAŞVURULARDA):

-Öğrenci Belgesi (ıslak imzalı-mühürlü ya da e-imzalı)

-Ders İçerikleri (ıslak imzalı-mühürlü ya da e-imzalı) (Geldikleri Üniversiteler ders içerikleri vermiyorlar ise, ders içerikleri linki bir kağıda yazılıp iletilmelidir kesin kayıtta.)

-Transkript (ıslak imzalı-mühürlü ya da e-imzalı)

-Disiplin Sicil Belgesi (ıslak imzalı-mühürlü ya da e-imzalı)Transkript/Öğrenci Belgesine not olarak düşülmüş olması da kabul edilmektedir.)

-Dil Yeterlik Belgesi (ıslak imzalı-mühürlü ya da e-imzalı)

-Nüfus Cüzdanı Aslı ve 1 Adet Fotokopisi

-Lise Diploması Aslı Gibidir onaylısı veya E-devlet Mezuniyet Belgesi Çıktısı

-ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi

-ÖSYM Tüm Puanları Gösterir Belge

-1 Adet Fotoğraf

-Yatay Geçişe Engel Yoktur Belgesi (ıslak imzalı-mühürlü ya da e-imzalı)

-Daha önce Ek Madde 1 ile yatay geçiş yapmamıştır Belgesi (ıslak imzalı-mühürlü ya da e-imzalı)(Öğrenci Belgesi altında ibare olarak da kabul edilir)

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler (KURUMİÇİ BAŞVURULARDA):

-ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi

-ÖSYM Tüm Puanları Gösterir Belge