2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Kesin Kayıt İşlemleri Duyurusu

2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ(KURUMLARARASI GNO- MERKEZİ VE KURUM İÇİ MERKEZİ) KESİN KAYIT İŞLEMLERİ VE GEREKLİ BELGELER DUYURUSU

1. Sonuçlara takip linkinden pincode ve TC kimlik numarası girişiyle ulaşabilirsiniz. Takip Linki:  https://st.bau.edu.tr/sap/bc/ui5_ui5/sap/zsm_und_ou_view/index.html?sap-language=TR&sap-client=100

2. Kabul alan tüm öğrencilerin kesin kayıt işlemleri 19-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Beşiktaş Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında alınacaktır.

3. Kayıt olmak isteyen öğrenciler önce Mali İşler Daire Başkanlığı’ndan ödeme onayı almalıdırlar. Ödeme onayı bulunanların kesin kayıt işlemleri yapılabilecektir.

Kabul alıp kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler kesin kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle ödemelerini 27 Ağustos 2021 Cuma günü saat 11:00’e kadar yapmış olmalıdır.

ÖDEME YÖNTEMLERİ

KREDİ KARTI İLE ÖDEME: Limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli taksit özelliğine sahip anlaşmalı olduğumuz bankaların kredi kartlarıyla Beşiktaş Kampüsünde ya da https://eodeme.bahcesehir.edu.tr internet adresinden kredi kartı ile peşin veya taksitli ödeyebilirsiniz.

Kredi Kartı ile taksitli ödeme yapılabilen kartlar: Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası, Denizbank, Akbank, Halkbank, Ziraatbankası kredi kartları veya diğer bankaların Bonus, Maximum, Axess ve World Vada özelliğine sahip kredi kartları

DENİZBANK ile: Herhangi bir Denizbank şubesine öğrencinin T. C. Kimlik Numaranızı ibraz ederek peşin, eğitim kredisi kullanarak veya Kredili Mevduat Hesabı (KMH) tanımlatarak 10 taksitte ödeyebilirsiniz. Taksitle ödeme sözleşmesini yapacak kişinin en yakın Denizbank şubesine gitmesi gerekir.

Açıklama: Türkiye genelindeki tüm DENİZBANK Şubeleri’ nde işlem yapabilirsiniz. Banka ile ödeyeceklerin kayda gelmeden önce en yakın DENİZBANK Şubesi’nde tamamlanması bekleme süresini azaltacağından yararlı olacaktır. Başka bir bankadan peşin ücreti EFT yoluyla ödemek isterseniz, gönderinin yapılacağı bankaya:

Alıcı Adı: Bahçeşehir Üniversitesi Alıcı Banka: Denizbank

Alıcı Şube: Surdışı Ticari Merkez Şubesi (4510)

Açıklama: Öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ile Adı ve Soyadı

bilgilerini içeren talimat vermeniz gerekmektedir. Başka bankadan taksitle ücret havalesi kabul edilmemektedir. Ödemenizi yaptıktan sonra alacağınız makbuzu veya banka dekontunu da belgelerinize ekleyerek Güney Kampüsü’nde (Beşiktaş) yer alan Öğrenci İşleri bürosunda kesin kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Ödeme Bilgileri İle İlgili Detaylı Bilgi ve İletişim için;

• Tel: 444 28 64

4-Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

-Öğrenci Belgesi (onaylı-e-imzalı)

-Ders İçerikleri (onaylı-e-imzalı) (Yurt Dışından Başvuru Yapanlar İçin)

-Transkript (onaylı-e-imzalı)

-Disiplin Sicil Belgesi (onaylı-e-imzalı)(Transkript/Öğrenci Belgesine not olarak düşülmüş olması da kabul edilmektedir.

-Dil Yeterlik Belgesi (onaylı-e-imzalı)

-Nüfus Cüzdanı Aslı ve 1 Adet Fototkopisi

-Lise Diploması Aslı Gibidir onaylı

-ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi