SOS & Face to Face Tutorials

Sevgili Öğrencilerimiz, 

Etüt derslerimiz 27.02.2017 Pazartesi (BUGÜN)‘den itibaren tüm düzeylerimizde yeniden başlayacaktır.  Etüt derslerine katılmanız sınıflarınızda öğrendiklerinizi pekiştirmenize ve İngilizce pratiği yapmanıza olanak sağlayacaktır. 

Etüt derslerimiz yüz-yüze (Öğrenme Merkezi Etütleri)  ve online (SOS Etütleri) olarak düzenlenmektedir. 

Öğrenme Merkezi Etüt Derslerine katılmak için yapmanız gerekenleri öğrenmek için lütfen linki tıklayınız.(Yüzyüze Öğrenme Merkezi Etütlerine Online Randevu Almak için Yapılması Gerekenler

Online SOS Tutorials derslerine katılarak yaptığınız alıştırmalar karşılğında 5 puana kadar EXTRA BONUS kazanabilirsiniz. Katılmak için yapmanız gerekenleri öğrenmek için lütfen linki tıklayınız. (Online SOS Etütlerine Katılmak için Yapılması Gerekenler)

SOS Tutorials Konuşma Klübü ( Online SOS Etütleri Konuşma Kulübü Çalışmalarına Randevü Almak için Yapılması Gerekenler ) ve SOS Tutorials Yazma Atölyesi(Online SOS Etütleri Yazma Atölyesi Çalışmalarına Katılmak için Yapılması Gerekenler) çalışmalarına katılarak İngilizce konuşma ve yazma pratiği yapabilirsiniz. Katılmak için yapmanız gerekenleri öğrenmek için lütfen linkleri tıklayınız.

 

Click for SOS & Face to Face Tutorials Schedule