Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 23 Nisan Etkinliği

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü işbirliği ile dezavantajlı çocuklara yardım amaçlı düzenlenen 23 Nisan Kermesi ile toplanan paralarla Mehmet Sait Aydoslu İşitme Engelliler İlk Okulundaki toplam 120 çocuğa hediyeler alındı. Okul ve kırtasiye ürünlerinden oluşan hediyeler her iki bölümün öğrencileri tarafından işitme engelli çocuklara verildi ve yüzlerde oluşan mutluluklar karelere yansıdı.

Çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu işaret dili ile söylenen çocuk şarkıları hep beraber okulun öğrencileri ile söylendi. Ayrıca yüz boyama etkinlikleri, balon katlama etkinlikleri ile çocukların 23 Nisan’ı tam bir bayram havasında geçirmeleri sağlandı.

Bahçede işaret dili ile oynanan oyunların ardından okulun anasınıfına alınan hediye oyuncaklar yine Üniversite öğrencilerinin çocuklarla etkileşimi sağlanarak oynandı ve anaokulu öğrencileri mutlu edildi.Palyaço kostümlerinin de olduğu renkli sahneler hem üniversite öğrencilerinin hem de çocukların hafızalarında yerini aldı.