Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 23 Nisan Kermesi

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü işbirliği ile dezavantajlı çocuklara yardım amaçlı 23 Nisan Kermesi düzenlendi.

Eş zamanlı olarak Beşiktaş Kampüsü ve Göztepe kampüsünde düzenlenen kermes etkinliğinde öğrenciler evde yaptıkları poğaçalar, kekler, börekler ve el işi ürünlerini çocuklar için satışa sundular. Dezavantajlı tüm çocuk gruplarıyla ilgili afişlerin asıldığı etkinlikte üniversite genelinde çocuklarla ilgili farkındalık arttırılmaya çalışıldı. Toplanan gelir ile Mehmet Sait Aydoslu İşitme Engelliler İlk Okulundaki toplam 120 çocuğa hediyeler alındı 23 Nisan’da süpriz etkinliklerle verilmek üzere paketlendi.