V. Uluslararası Okul Ruh Sağlığı Sempozyumu

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Psikolojik Rehabilitasyon ve  Eğitim Programları Derneği tarafından, Harvard Tıp Fakültesi, Boston Çocuk Hastanesi, Fogarty Uluslararaı Ruh Sağlığı ve Gelişimsel Bozukluklar Araştırma Programı işbirliği dahilinde, bu sene beşincisi düzenlenen  Uluslararası Okul Ruh Sağlığı Sempozyumu 25-26 2016 Mart tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Sempozyum dahilinde, teknolojinin hızla geliştiği ve hayatımızda daha fazla yer almaya başladığı günümüzde “Internet, Sosyal Medya ve Yeni Teknolojilerin Okul Ortamında Sorumlu Kullanımı” konusu, yurtiçi ve yurtdışından gelen değerli akademisyenler, psikiyatrist pedagod ve psikologlar eşliğinde ele alındı. Teknolojinin barış için bir araç olabileceğine vurgu yapan Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi,MEF ve TEVİTÖL öğrencileri, ,  dijital bilgi ve iletişim sistemlerinin, gençlerin okul ve sosyal hayatlarındaki yerini ve sorumlu kullanımını farklı açılardan ele alarak sunumlarıyla sempozyuma renk kattılar.

Sempozyum Sonuç Bildirgesi için lütfen tıklayınız