BAU Flight Academy

Haberler

Pilotaj Bölümü Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Bolat’ı Ziyaret Etti

BAU Pilotaj Rektör Yardımcıları ve Danışmanı eşliğinde THY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Bolat’ı ziyaret etti.

2022-06-10

Danışma Kurulu Üyeleri BAU Pilotaj Öğrencilerine Deneyimlerini Aktardı

Danışma Kurulu Üyeleri BAU Pilotaj öğrencileriyle bir araya gelerek deneyimlerini aktardılar.

2022-06-10

Pilotaj İkinci Dönem Öğrencileri Uçuşa Başladı

12 Nisan 2022 tarihinde başlayıp 2,5 ay içerisinde uçuşlarını tamamlayacak BAU 2. Filo öğrencilerimiz uçuşa başladı.

2022-06-09

Danışmanlar Kurulu Toplantısı

Bahçeşehir Üniversitesi Pilotaj Bölümü ve Onaylı Eğitim Organizasyonu olarak Rektörümüz ve Sorumlu Müdürümüz Prof. Dr. Şirin Karadeniz’in ev sahipliğinde kurulumuz üyeleri ile Danışmanlar Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

2021-11-02