BUG İlk Ödülünü Aldı

GameX fuarına katılan BUG (Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı), Oyun Atölyeleri etkinliği sonucunda, Scientist Escape oyunu ile "GameX En İyi Bağımsız Oyun" ödülüne layık görüldü. BUG oyun kurucusu Yrd.Doç.Dr. Güven Çatak, Gregor Samsa takımı adına ödülü teslim aldı.

BUG standını ve oyunlarını 7 Ekim Pazar gününe kadar ziyaret edebilirsiniz.

BUG  HAKKINDA;

BUG, Bahçeşehir Üniversitesi, İletişim Tasarımı Bölümü tarafından başlatılan bir oyun laboratuvarı projesidir. "Sistem çalışmıyorsa, düzeltecek bir BUG gerek!" sloganıyla yola çıkan BUG, Türk oyun sektörü ve oyun geliştirmek isteyen girişimciler için bir eğitim ve iletişim platformu olmayı amaçlamaktadır. BUG bilgisayar oyunlarının yanı sıra oyun içerikli deneyim tasarımı odaklı bir ar-ge merkezi olarak da çalışacaktır. Akademisyenler, profesyoneller ve öğrenciler BUG ortamında buluşacak, paylaşacak ve birlikte projeler geliştirecektir. Eğitsel etkinliklerin yanı sıra BUG sektörel buluşmalar organize ederek, ihtiyaç duyulan insan kaynağına yönelik çalışmalar da gerçekleştirecektir.

Bu içerik 04/10/2012 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Bu kategoride başka haber bulunmamakta!..