Trabzonsporlular Kulübü

İstanbul UniTS’ler Birliği’nin “Bordo-Mavi Kütüphanem” adlı projeye destek amacıyla düzenlediği eğlence gecesi Bahçelievler Belediyesi bünyesindeki Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İstanbul’daki üniversitelerde faaliyet gösteren 19 UniTS’nin bir araya gelmesiyle kurulmuş birliğin geceyi düzenleme amacı Trabzon’un yüksek kesimlerindeki okullara kütüphane kurulmasıydı. Geceye Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Erol İbrahimağaoğlu, Bahçelievler Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Hocaoğlu, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı ve Siyavuşpaşa Mahallesi Muhtarı Selami Aykut, İstanbul Trabzonsporlular Platformu ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkanı Harun Kaya, Araklı Halilli Köyü Derneği Başkanı Recep Ayaydın, TDF Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akın, Gurbetçi Gençler lideri Mustafa İlhan, gazeteci yazar Aksal Yavuz ve çok sayıda Trabzonsporlu katıldı.

 Birliğin etkinliklerinin gösterildiği slayt gösterisiyle başlayan gece, minik Trabzonlu Asude Turan’ın öğretmenlere ithaf ettiği şiiri okumasıyla devam etti. Horon hocası Gamze Durgun’un yönetimindeki çocuk ekibinin horon gösterisi ise büyük alkış ve sempati topladı.

 İsmail Turgut Öksüz mikrofona geldi ve kısaca şunları söyledi. “Bizim gerek Kuzey Yıldızı gerekse İstanbul Trabzonsporlular Platformu olarak tek amacımız, Trabzonspor’un hakkı yendiği zaman hakkını savunmak, temsil edilmediği noktada temsil etmektir. Sizden de bu konuda destek istedik, geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. 54 üniversitenin en az 48’inde bu kulüpleri açın, biz Kuzey Yıldızı olarak bütün etkinliklerinize sponsor olacağımızın sözünü veriyoruz. Sizler proje üretin, biz size her türlü imkânı sağlayacağız”

 Konuşmaların ardından, birliğin geçtiğimiz günlerde düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon olan AREL UniTS’ye kupası verildi. Daha sonra müzik eğlence bölümüne geçildi. Gabyana Kız Horon Ekibi’nin gösterisinden sonra Azam Yılmaz ve Anıl Yılmaz kardeşler, Ekin Uzunlar ve Sedat Keskin sahne aldı.