Trabzonsporlular Kulübü

Trabzonsporlular Kulüp Yönetim Üyeleri, Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti.

Çeşitli derecelerde otistik çocukların özel eğitim gördüğü sayılı okullardan birisi olan Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Merkezi Kadıköy'ün Merdivenköy Mahallesi’nde hizmet vermektedir. Otistik çocukların kendi dünyalarında olabilecek en iyi seviyeye gelebilmesini sağlamayı amaç edinen okul, çalışmalarına sevgi,saygı ve kararlılıkla devam etmektedir.

Okulun birtakım ihtiyaçlarından haberdar olan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği konu ile ilgili proje geliştirerek kendi bünyesindeki çalışmalar ile okula çevre düzenlemesi ve tanıtım gibi konularda yardımlar yaptı. Kuzey Yıldızı TS Derneği projenin devamını İstanbul Üniversitesi TS'ler Birliğine devretti. Projenin son aşaması ise okulda eğitim gören öğrencilere Trabzonspor ürünleri hediye ederek çocukları mutlu etmek.

İstanbul Üniversitesi TS'ler Birlik Yöneticileri ve Kuzey Yıldızı TS Derneği birlikte okulu ziyaret ederek okulda eğitim gören öğrencilerle vakit geçirip Trabzonspor ürünlerini öğrencilere hediye etti. Hediyeleri büyük bir mutlulukla kabul eden öğrenciler Trabzonspor atkı,şapka,forma ve tişörtleri ile dersliklerde ve okul bahçesinde eğitimlerine devam etti.