ERASMUS KULÜBÜ

ANNUAL GENERAL MEETING MILAN

3-7 Nisan 2014 tarihinde İtalya’ nın Milano şehrinde düzenlenen Erasmus Student Network Annual General Meeting toplantısına Bahçeşehir Üniversitesi Erasmus Klübü olarak, başkan Özay YILMAZ ve Esn TURKEY board ‘ı adına Begüm Naz KAYACAN nezdinde temsil edilmiştir. Toplantıda Bahçeşehir Üniverstitesi Esn international ‘ın bir üyesi olarak temsil edilmiş Esn İnternational ‘ın resmi oylamalarında aktif yer almıştır.  Toplantı iki ana başlık da gerçekleşmiştir.

1.       Parade : Üniversitelerin pr materyalleriyle  katıldıkları ve İtalya eğitim bakanının ve komisyonerlerinde aralarında bulundupu politikacılarla söyleşiler ve şehir turu.

2.İnfo market : Daha önce klübümüzde bulunan Bahçeşehir üniverstesi materyallerin Milano Bicocca Üniversitesi öğrencileriyle değişimi ve okul tanıtımının yapılması.

3. Esn international yönetim kurulu seçimleri.

4.Avrupa Komisyonu’nun Esn projeleri ve desteği.