Ekonomi ve Finans Kulübü Etkinliği

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Kulübü olarak 18 Nisan Perşembe günü Ernst&Young şirketiyle birlikte  vaka analizi(case study) çalışması gerçekleştireceğiz.

Vaka; gerçek ya da kuramsal bir iş durumunu temel alan, belli gerçekler ve verileri içeren durum çalışmasıdır. Bu çalışmadaki mevcut durumunun konumlandırılması, çeşitli çözüm önerileri üretilmesi ve eylem planlarıyla birlikte karar alınması da "Vaka Analizi" olarak adlandırılmaktadır.

*5 grup halinde toplam 25 kişi katılacaktır.Kontenjan sınırlıdır.

**Etkinlik kaydınızın onaylanması için motivasyonel mektup yazmanız gerekmektedir ve mektuplarınız incelenerek size geri dönüş yapılacaktır.

***Etkinlik için öncelik 3. ve 4. sınıflar olacaktır ancak daha önce herhangi bir kurumda vaka analizi çalışmasına katılmış 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

****Etkinliğe sadece Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri katılacaktır ve etkinliğimiz ücretsizdir.

Yer:D-406
Saat:16.30-18.30