Dekan Mesajı

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Fen ve Mühendislik Bilimlerinin yanı sıra evrensel değerleri de göz önünde bulundurarak, yaşadığımız dünyanın sorunlarına yaratıcı ve bilimsel çözümler üreten, lider mühendisler yetiştirmek amacı ile kurulmuştur.

Fakültemiz bünyesindeki bölümlerde tamamen İngilizce eğitim verilmekte olup, ders programlarının ve içeriklerinin hazırlanmasında, toplumun bugünkü ve gelecekteki gereksinimleri dikkate alınmıştır. Ayrıca mezunlarımızın globalleşen dünyanın her yerinde görev alabilmeleri hedeflenmiştir.

Bahçeşehir Üniversitesi'nin çağdaş eğitim felsefesine paralel olarak; Amerika, Avrupa ve Uzak Doğu’daki seçkin üniversiteler ile öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları ve ortak bilimsel çalışmalar yürütülmektedir. Bu şekilde, öğrencilerimizin ufuklarını genişletmeyi, kültürel zenginliklere erişimlerini sağlamayı ve onların etkin iletişim tekniklerini kullanabilen bireyler olarak topluma kazandırılmalarını planlamaktayız. Ayrıca  CO-OP Programımız çerçevesinde, mezuniyet sonrası iyi iş bulmalarında önemli kolaylıklar sağlayacak staj yapma fırsatları sunulmaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi çağdaş, kaliteli ve endüstriyle iç içe bir mühendislik eğitimi sunmakta ve mühendisliğe ilgi duyan gençlerimizi bizlerle çalışmaya davet etmektedir.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan V.
Prof. Dr. Nafiz ARICA

Bu içerik 07/08/2017 tarihinde güncellenmiştir.