Yurtdışı Programlar

IGUL sahip olduğu uluslararası bağlantılar sayesinde yurtdışı programlara başvurmak isteyen katılımcılarını iş birliği içerisinde olduğu okullara yönlendirmektedir. Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Georgia State University, Mitchell Hamline School of Law ve University of Kansas IGUL’un yurtdışı bağlantılarından bazılarıdır. Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile yakın ilişki sürmektedir.

Kansas Üniversitesi ile birlikte yürütülen bilim insanı yetiştirme girişimi sayesinde Amerika'da yüksek lisans ve doktora çalışması yapma olanağı sağlanmış olup 3-9 Ağustos 2022 tarihlerinde Kansas Üniversitesi ile birlikte hukuk eğitiminin geleceğinin konuşulacağı ortak bir program hazırlanmaktadır.

Ayrıca yine 2022 yazında Mitchell Hamline School of Law ve Greenwich Üniversitesi ile beraber yaz okulu programı düzenlenecektir. Bu program hakkında bilgi almak isteyen katılımcılarımız Prof. John Sonsteng ([email protected]) ile iletişime geçebilirler.