Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora Programları Ödeme Koşulları

ERKEN KAYIT DÖNEMİ ÖDEME KOŞULLARI (01.05.2013-31.05.2013)

31.05.2013 tarihine kadar

• Program ücretinin tamamını nakit yada kredi kartı tek çekim ile ödemek isteyen adaylara program ücretinin tamamı üzerinden %I0 peşin ödeme indirimi uygulanmaktadır, ödemeler T.C Kimlik numaralan ile Denizbank şubelerinden, Mali İşler Ofisinden veya www.bahcesehir.edu.tr adresindeki e-ödeme linkinden yapılabilir.
  • Program Ücretinin tamamı anlaşmalı banka kredi kartları ile( Akbank ve AXESS özellikli diğer banka kartları; Yapı Kredi ve WORLD özellikli diğer banka kart lan; İş Bankası ve MAXIMUM özellikli diğer banka kartları; Finansbank; Denizbank;BONUS özellikli kartlar)Mali İşler ofisinden veya www.bahcesehir.edu.tr adresindeki e-ödeme linkinden 12 taksitle ödenebilir. (Ödeme sırasında kredi kartında toplam ödeme tutan kadar kullanılabilir ümit bulunması gerekmektedir.)

A)      PESİN ÖDEME (01.06.2013-13.09.2013)

• Programın tamamını nakit yada kredi kartı tek çekim İle ödemek isteyen adaylara program Ücretinin tamamı üzerinden %10 peşin ödeme indirimi uygulanmaktadır.
  • Program ücretinin yansını nakit yada kredi kartı tek çekim ile peşin ödemek isteyen adaylara ise program ücretinin yansı üzerinden %5 peşin ödeme indirimi uygulanmaktadır.
  • Ödemeler  T.C Kimlik numaralan ile Denizbank Şubelerinden, Mali İşler Ofisinden veya www.bahcesehİr.edu.tr adresindeki e-Ödeme linkinden yapılabilir.

B)       TAKSİTLİÖDEME (01.06.2013-13.09.2013)

• Program ücretini taksitli ödemek isteyenler için 2 farklı ödeme seçeneği uygulanmaktadır.
  • Program ücretinin yarısı anlaşmalı banka kredi karılan ile ( Akbank ve AXESS özellikli diğer banka kartları;Yapı Kredi ve WORLD özellikli diğer banka kartları; İş Bankası ve MAXIMUM özellikli diğer banka kartları; Finansbank; Denizbank; BONUS özellikli kartlar)Mali işler ofisinden veya www.bahcesehir.edu.tr adresindeki e-ödeme linkinden 12 taksitle ödenebilir, kalan yansı ise bir yıl sonra yine aynı koşullarda kredi kartı ile 12 taksitle ödenebilir.
  • (Ödeme  esnasında kredi kartında toplam ödeme tutan kadar kullanılabilir limit bulunması gerekmektedir.)
  • Kredi kartı kullanmadan aylık nakit taksitler halinde ödeme yapmak isteyen adaylar üniversitemizin anlaşmak olduğu Denizbank şubelerinden eğitim kredisi başvurusunda bulunabilirler.

ÖNEMLİ

Bütün programlarda öğrenim ücreti programda yer alan derslere ve seminer, tez, tez araştırması, proje dersine 1 dönem kayıt hakkını İçerir,

Kayıtlı oldukları dersleri devamsızlık veya başarısızlık nedeniyle tamamlayamayan öğrenciler ve benzer şeklide proje, seminer, tez araştırması ve tez dersini 1 dönemde tamamlayamayan öğrenciler ilgili derslere yeniden kayıt yaptırdıkları her dönemi belirlenen ders tekrar ücretini öderler.

Kayıtlı oldukları dersten süresi içerisinde çekilen ( withdrawal )öğrencilerimiz çekildikleri dersi veya eşdeğeri bir dersi aldıkları dönem bu ders için ders tekrar ücreti öderler.

Programa kayıt yaptıran öğrencilerin kayıtlarını sildirmeleri durumunda aşağıda belirtilen şeklide işlem yapılır:  Programın süresi ve ücreti 3 dönem karşılığı olarak hesaplanmış olup tamamlanmış dönemlere İlişkin geriye dönük ödeme yapılmaz.

İçinde bulunulan ( tamamlanmamış ) döneme ilişkin Ödenen ücretten aşağıda belirtilen oranlarda kesinti yapılır.Yapılacak kesinti oranlarında ilgili akademik donem derslerinin başlangıç tarihi referans alınır.

İlk hafta kayıt sildirmek İsteyenler:  %10

İkinci hafta kayıt sildirmek isteyenler:  %25 Üçüncü hafta kayıt sildirmek isteyenler: %50 Dördüncü hafta kayıt sildirmekisteyenler:%75

Beşinci hafta ve sonrasında kayıt sildirmek isteyen öğrencilere içinde bulunulan dönemle İlgili hiçbir şekilde para iadesi yapılmaz.

Bu içerik 25/06/2013 tarihinde güncellenmiştir.