2016 yılında Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu altında açılan BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz ilk mezunlarını verdi. 14 öğrencimiz 18 Ağustos'ta Güney Kampüs terasımızda düzenlenen törenle diplomalarını aldılar. Törende Mütevelli Heyet Başkanımız Sn. Enver Yücel, Rektörümüz Prof.Dr. Şirin Karadeniz, Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali Güngör ve bölüm birincimiz Şule Çelik konuşma yaptı. İlk üçe giren öğrencilerimiz Şule Çelik, Ecem Toksa ve Furkan Önel'e de belgeleri verildi.
BAU Gastronomi'nin ilk mezunları Şule Çelik, Ecem Toksa, Furkan Önel, Kadircan Şenyiğit, Defne Uysal, Barış İlhami, Zeyneğ Sare, Ferit Türktaş, Dicle Çalkut, Malike Rana Beşkardeş, Gözde Başak Şahin, Beste Şahin, Nebile Ayşe Gök'e iş hayat boyu başarılar diliyoruz.