Teknik Tekstil Yüksek Lisans Programı Başlıyor

Türkiye’de klasik tekstil sanayisini daha ileriye taşımak, akıllı tekstil sistemlerine dönüşümü sağlamak ve bu dönüşümü sağlayacak insanlar yetiştirmek amacıyla, Bahçeşehir Üniversitesi, Almanya Aachen Üniversitesi ve İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), önemli bir işbirliğine imza atıyor. İşbirliği kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü çatısı altında üretime yönelik insanlar yetiştirmek üzere “Teknik Tekstillerde Mühendislik Yönetimi” yüksek lisans programı açılıyor. Açılacak program çerçevesinde İTHİB üyesi şirketlerin AR-GE ve Üretim Mühendisi ihtiyacı karşılanmış olacak.

Programla ilgili bilgiler şöyle:

%100 Burslu

Adaylar, Bahçeşehir Üniversitesi ve İTHİB üyesi şirketler tarafından %100 burslu öğrenim göreceklerdir.

Kimler Başvurabilir?

Kimya Mühendisliği, Tekstil Mühendisliği, Malzeme ve Metalurji Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun ve ingilizce yeterliliğe sahip adaylar programa başvuru yapabilirler.

İş İmkanı

Mülakat sürecinden sonra programa seçilen adaylar, İTHİB üyesi şirketler tarafından sağlanan iş fırsatlarını değerlendirerek yine şirketler tarafından sunulan burs ile Teknik Tekstil Yüksek Lisans Programı’na katılarak eğitimlerini tamamlayabilecek ve eğitimin sonunda aynı şirkette çalışmaya devam edeceklerdir.

Ayrıntılı bilgi ve online başvuru için:

http://bau.edu.tr/teknik-tekstil adresini ziyaret edebilir veya 0212 381 58 04 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Bu içerik 15/11/2017 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Bu kategoride başka haber bulunmamakta!..