Hukuk Fakültesi Öğrencileri Çapraz Sorgu Yarışması 2017-II

Hukuk Fakültesi Öğrencileri Çapraz Sorgu Yarışması

2017-II

11-15 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan çapraz sorgu yarışması için başvurular ve hazırlıklar başlamıştır.

Üniversite veya sınıf ayrımı olmaksızın, 4 kişilik takımlar ile, tüm hukuk fakültesi öğrencilerinin katılabileceği bu yarışma sonunda, en iyi takım ile birlikte bireysel performans açısından da değerlendirme ve seçim yapılacaktır.

Yarışma olayı ve yönergenin daha sonra ilan edileceği bu etkinlikte yer almak isteyenlerin ad-soyad, üniversite, sınıf ve iletişim bilgilerini feridun.yenisey@law.bau.edu.tr veya ayseozge.atalay@law.bau.edu.tr adreslerine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

İlan edilecek tarihlerde toplu eğitimler gerçekleştirilecek, ancak takımlar çalışmalarını kendi imkanlarıyla yürüteceklerdir.

Bu kapsamda, ilk çalışma ve tanışma toplantısı 17 Ekim 2017 Salı günü saat 18.00’de Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Max Planck Kütüphanesi’nde Avukat Erich Veith’ın katılımı ile yapılacaktır.

Bu içerik 12/10/2017 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Bu kategoride başka haber bulunmamakta!..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER